Για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δυναμική τους, το χωρισμό του, για το παιδί του, τη νέα του σύντροφο και πολλά ακόμα μίλησε στην εκπομπή One Talk ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Είναι εργαλείο δουλειάς. Ειδικά για τους ηθοποιούς. Kυρίως κάνεις πλάκα, επικοινωνείς άμεσα με τον κόσμο και μοιράζεσαι όσα θες να μοιραστείς. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Να δεις τι γράφεται για εσένα και να μπεις να απαντήσεις» είπε σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη χρήση τους.

«Τα σόσιαλ μίντια σταμάτησαν την υπόθεση του γκόσιπ και του παπαρατσικού. Τώρα ο καθένας έχει ένα κανάλι στα χέρια, είμαστε όλοι με ένα κινητό συνεχώς. Να εκθέτεις τον εαυτό σου στα σόσιαλ όπως θέλεις είναι θεμιτό. Το να σε εκθέτει κάποιος άλλος, χωρίς τη συναίνεσή σου, δεν είναι σωστό» είπε και πρόσθεσε πως «η Κατερίνα τραβάει τις φωτογραφίες που ανεβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τώρα τελευταία. Πάντως μου αρέσει η διαδικασία των σέλφι». Ακόμα αναφέρθηκε στο χωρισμό του και στο παιδί του.

«Ποτέ δε σκέφθηκα τι θα πουν όταν θα χωρίσω, αλλά τι θα πει η μικρή. Τι θα διαβάσει στο διαδίκτυο για το θέμα. Ευτυχώς δεν κανιβαλίστηκε το θέμα. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά παραπάνω απ’ όσα νομίζεις όταν χωρίζουν οι γονείς τους. Είχα μεγάλο άγχος γι’ αυτό και καθυστέρησα τη γνωριμία της κόρης μου με τη νέα μου σύντροφο» ανέφερε σχετικά. Για το αν θα ήθελε να παίξει σε σειρά του Netflix είπε πως «ποιος ηθοποιός δεν θα ήθελε να παίξει στο Netflix; Σίγουρα θα ήθελα να παίξω σε μια σειρά του. Εάν με ακούνε από το κανάλι, θέλω να με πάρουν σε μια σειρά τους» είπε με χαμόγελο.

Για τις γυναίκες σχολίασε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε ποτέ τι σκέφτεστε. Οι γυναίκες είναι χαλαρά πιο έξυπνες από εμάς. Μεγαλώνοντας μπορείς να κάνεις περισσότερη υπομονή και να ξέρεις τι δε σκέφτονται σίγουρα. Οι γυναίκες κινούν τα νήματα, την αγορά, τα πάντα». Επιπλέον, σημείωσε πως «δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς σύντροφο. Ωραίες οι γκόμενες, τα ποτά τα ξενύχτια, αλλά ως πότε θα τα κάνεις; Κάποια στιγμή έρχονται οι ευθύνες και πρέπει να έρθουν».

Σχετικά με τη δουλειά του είπε πως «και ποιοτικές και εμπορικές παραστάσεις έχουν πάει καλά. Δεν έχω μετανιώσει για κανέναν ρόλο που έχω παίξει. Δεν έχω συγκεκριμένο όνειρο να κάνω κάτι. Θέλω να δουλεύω συνεχώς και να πηγαίνουν καλά τα πράγματα». Ακόμα συμπλήρωσε πως «1η Γενάρη βγαίνει μια ταινία που έκανα παραγωγή. Δύσκολο εγχείρημα με πολλές ευθύνες. Παίζουμε μαζί με την Κατερίνα». Τέλος ως καλύτερο Έλληνα ηθοποιό επέλεξε τον «Κώστα Ευρυπιώτη που έφυγε από τη ζωή φέτος. Και το πιστεύω αυτό που λέω. Είχε τεράστιο ταλέντο, φοβερές δυνατότητες. Έβγαινε στη σκηνή και δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά πράγμα. Είχε πολλή ζωή μέσα του».

Πηγή: onetv.gr