Η Μάιλι Σάιρους εθεάθη να φιλιέται και να ερωτοτροπεί με την Κέιτλιν Κάρτερ, σύμφωνα με μάρτυρες, σε μπαρ του Χόλιγουντ, λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο τις φήμες περί απιστίας.

Νέες πικάντικες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο κορίτσια σεξ στο κλαμπ «Soho House» στο Δυτικό Χόλιγουντ την περασμένη Παρασκευή. «Είναι παθιασμένες. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη διαχυτικότητά τους», είπε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην Page Six και συνέχισε: «Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ μέχρι και στο πάτωμα. Έκαναν σεξ. Είναι σίγουρο πως είναι ζευγάρι».

Καταρρακωμένος ο Λίαμ Χέμσγουορθ

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Μάιλι Σάιρους να ερωτοτροπεί στην λίμνη Κόμο, σύμφωνα με δικούς του ανθρώπους, τον έκαναν ράκος. «Ράγισε η καρδιά του και σοκαρίστηκε βλέποντας τις φωτογραφίες», είπε ένας φίλος του, συμπληρώνοντας: «Είναι ακόμα παντρεμένοι και πραγματικά αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ήταν πολύ ανώριμο εκ μέρους της και πάντα ήταν ανώριμη».

Μάλιστα ο Αυστραλός ηθοποιός «έστειλε» το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας και της συνοδευτικής λεζάντας που ήταν όλο νόημα.

«Γεια σε όλους. Η Μάιλι και εγώ πρόσφατα πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία καθώς προχωράει στη ζωή της. Είναι προσωπικό θέμα και δεν πρόκειται να κάνω κάποια περαιτέρω δήλωση σε δημοσιογράφους. Οποιεσδήποτε αναφορές μου αποδίδονται είναι ψευδείς. Ειρήνη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.