Με ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ για την 3η αγωνιστική της Championship μπροστά σε 27.281 φίλους της που έδωσαν το παρών στο City Ground.

Οι Κόκκινοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 και λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων και «καθάρισαν» το ματς.

Στο 15ο λεπτό ο Λόλεϊ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για την Φόρεστ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γουότσον και επτά λεπτά αργότερα (22΄) ο Γκραμπάν σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, μετατρέποντας σε γκολ την ασίστ του… σκόρερ και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0).

Η Νότιγχαμ ήλεγχε το παιχνίδι και ο αέρας δύο τερμάτων της επέτρεψε να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει εν τέλει στο «τρίποντο» της νίκης.

Στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Ντόσον «έγραψε» το 3-0 με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού η Μπέρμπιγχαμ δεν κατάφερε να απειλήσει κατ’ ουσίαν καθόλου την εστία του Μούριτς.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Νότιγχαμ έχει τέσσερις βαθμούς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική (21/8) αντιμετωπίζει την Τσάρλτον εκτός έδρας.