Ώρες αγωνίας για τον 34χρονο δικυκλιστή, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα της Παναγίας, καθώς η κατάστασή του εκτιμάται κρίσιμη, αλλά σταθερή, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, κ. Γιώργο Μοσχοβάκη.

Ο 34χρονος δικυκλιστής ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου είναι πολυτραυματίας, χθες υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου, «θα υποβληθεί ξανά σε νέο χειρουργείο, αφού σταθερμοποιηθεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, η κατάσταση της υγείας του 61χρονου άνδρα ωστόσο, οδηγού του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 34χρονος, είναι καλύτερη. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή.

Υπενθυμίζεται ότι από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στις 11 το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα της Παναγίας, τη ζωή της έχασε ακαριαία η 32χρονη Κάλλια, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, η κηδεία της οποίας τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης σήμερα στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια.