Προφανώς τα ζώα της φάρμας δεν είναι άσχετα με την αισθητική. Κι αν όχι όλα τουλάχιστον αυτή η αγελάδα σίγουρα έχει διαφορετικές ευαισθησίες.
Αγελάδα εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσιεύει το Sputnik να προσπαθεί να εισέλθει σε γκαλερί με μοντέρνα τέχνη στο Κολοράντο. Το ζώο διέσχισε γρήγορα τον δρόμο προς το κτίριο τρομάζοντας τους περαστικούς.
Ωστόσο, το ζώο δεν κατάφερε να απολαύσει τα δημιουργήματα που φιλοξενούσε η έκθεση στο εσωτερικό της γκαλερί καθώς την πρόλαβαν καουμπόηδες που την έπιασαν με το λάσο τους.
- Ρότζερ Κόρμαν: Ο βασιλιάς των καλτ ταινιών, της αιματηρής φρίκης και της φαντασίας, που καθόρισε το «νέο Χόλιγουντ»
- Μήνας «κλειδί» ο Απρίλιος για τα επιτόκια ΕΚΤ – Ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις για τις επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ιράν
- «Φωτιά» στο ξεκίνημα των Play offs: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό






