Το 46χρονο, πρώην τοπ μόντελ γιόρτασε με τον καλύτερο και πιο… σέξι τρόπο τον γάμο της με τον Τομ Κλάουριτζ, στην θαλαμηγό του Ωνάση.

Η πανέμορφη Χάιντι Κλουμ, στην δεξίωση που ακολούθησε μετά την τελετή, επέλεξε να φορέσει ένα «καυτό» λευκό, ολόσωμο μαγιό και να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα παρέα με τους αγαπημένους της και φυσικά, τον σύζυγό της ενώ δεν δίστασε αργότερα να κάνει και τοπλες ηλιοθεραπεία, αφαιρώντας το πάνω μέρος του μαγιό της!

View this post on Instagram

#tokiohotel #heidiklum

A post shared by Pensamentos Tokio Hotel (@pensamentostokiohotel) on

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το Σάββατο αφού ο πρώτος τους γάμος είχε γίνει στο Μπέβερλι Χιλς, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αυτήν την φορά, επέλεξαν την θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O» με την πολυτελή τελετή να ξεπερνά το κόστος των 3 εκατομμυρίων ευρώ!

View this post on Instagram

#tokiohotel #heidiklum

A post shared by Pensamentos Tokio Hotel (@pensamentostokiohotel) on

Η πανέμορφη νύφη εμφανίστηκε λιτή και σικ, με ένα φυσικό λουκ στο πρόσωπο και με τα μαλλιά της «επιμελώς ατημέλητα».  Τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει ήταν ελάχιστα ενώ το τεράστιο λευκό πέπλο απογείωσε το σύνολό της.

Εξίσου εκθαμβωτικός ήταν και ο 29χρονος κιθαρίστας των Tokio Hotel, ο οποίος δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλά την αγαπημένη του!

Στον γάμο της, την συνόδευσαν τα τέσσερα παιδιά της, η Λένι 14 ετών, ο Χένρι 12, η Τζόαν 11 και η 7χρονη Λου. Παρών στο γάμο ήταν και ο πρώην σύζυγος της Χάιντι, Κλουμ Σιλ.