Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όμως το μέλλον τους στην Τούμπα παραμένει αβέβαιο. Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι του Πέδρο Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός περιμένει να μάθει τα νεότερα μετά από συνάντηση που θα έχει σήμερα ο εκπρόσωπος του με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου. Μάριο Μπράνκο και Σίζαρ Σαντάνα θα αποφασίσουν αν ο Ενρίκε θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο και στη Μικράς Ασίας σκέφτονται αν θα πρέπει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν δανεικό ή να εξετάσουν προτάσεις που έχουν από Βραζιλία για την πώληση του.

Ο Ενρίκε στα τρία χρόνια που ανήκει στο δυναμικό του Δικεφάλου, δεν έχει καταφέρει να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά στην Τούμπα. Αυτό είναι ένα θέμα από την στιγμή που ο 29χρονος επιθετικός καταλαμβάνει ταυτόχρονα και θέση ξένου. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να αδειάσουν μια θέση καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει κάποια μεταγραφή το επόμενο χρονικό διάστημα.