Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Page 2» και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική, την ανήθικη πρόταση που έχει δεχτεί.

Τα τελευταία χρόνια έχεις αφιερωθεί στο θέατρο και απέχεις από την τηλεόραση. Γιατί;

Πάντα ήταν προτεραιότητά μου το θέατρο. Είναι η μεγάλη μου αγάπη και προσπαθώ κάθε χρόνο θεατρικά να είμαι ενεργή. Δεν σου κρύβω ότι μεγαλώνοντας έχω βάλει στη ζωή μου προτεραιότητες. Δεν θα πω «ναι» σε ένα σήριαλ μόνο και μόνο για να υπάρχω στην τηλεόραση. Θέλω να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που μου έγιναν μέχρι τώρα δεν μπορώ να σου πω ότι πέταξα και τη σκούφια μου.

View this post on Instagram

??? @intimissimiofficial ???? #intimissimigirls #intimissimi

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Είναι αλήθεια ότι οι μισθοί που παίρνουν οι ηθοποιοί στις καθημερινές σειρές κυμαίνονται μεταξύ 800 και 1200 ευρώ;

Εννοείται ότι έχουν πέσει κατακόρυφα τα κασέ των ηθοποιών, αλλά υπάρχουν και ηθοποιοί που παίρνουν και 4.0000 ευρώ το μήνα. Βέβαια, και αυτές οι αμοιβές δεν συγκρίνονται με τα 6.000 και 7.000 ευρώ που μπορεί να έπαιρνε κάποιος ηθοποιός για το επεισόδιο πριν την κρίση.

Εσύ πέρασες περιόδους που δεν είχες να φας;

Ναι, βέβαια! Όταν ήμουν στην Αμερική δυσκολεύτηκα πολύ. Όταν μόνο για τις σπουδές ένας φοιτητής χρειάζεται 35.000 ευρώ τον χρόνο και για το ενοίκιο πρέπει να πληρώνει 1.500 τον μήνα, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να τα φέρει εύκολα βόλτα αν δεν έχει βοήθεια από το σπίτι του. Εγώ είχα μαζέψει κάποια χρήματα δουλεύοντας στην Ελλάδα, αλλά κάποια στιγμή τέλειωσαν.

Υπήρχαν μέρες που έψαχνα μήπως βρω κάποιο δολάριο στο δρόμο για να πάρω κάτι να φάω. Δυσκολεύτηκα πολύ, μάτωσα, όμως για εμένα η Αμερική ήταν το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο. Πέρα από τις γνώσεις μου έδωσε και εφόδια ζωής Είχα τέτοια δύναμη μέσα μου που έρχονταν άνθρωποι και μου έλεγαν «αν δεν ενδώσεις σε ανήθικες προτάσεις δεν θα τα καταφέρεις» και τους απαντούσα » αυτό θα το δούμε».

View this post on Instagram

? @intimissimiofficial ?? #intimissimi #intimissimigirls

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Υπήρξε άνθρωπος που στην αρχή της καριέρας σου σου έκανε ανήθικη πρόταση;

Ναι, πολλές γυναίκες έχουν δεχτεί τέτοιου είδους προτάσεις. Αλλά, όπως είπα προηγουμένως, εμένα η Αμερική με έχει σκληραγωγήσει και ήξερα πως να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε. Και μπορώ να σου πω ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον συνάντησα αργότερα και έκανε σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

View this post on Instagram

? @intimissimiofficial #intimissimi #intimissimigirls

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on