Αν οι εκλείψεις σας δοκίμασαν, ήρθε η ώρα να πάρετε βαθιές ανάσες και να αφεθείτε στο ξελόγιασμα των καλοκαιρινών ημερών, αυτού του δύσκολου καλοκαιριού, που επιτέλους έφθασε, και τον μήνα Αύγουστο αναμένεται να αποζημιώσει άπαντες, ανεβάζοντας κατακόρυφα διάθεση και κέφι και φέρνοντας στη ζωή αρκετών (γιατί όχι;) κεραυνοβόλους έρωτες.

Από τις αρχές του Αυγούστου ως και τις 23 του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, προσφέρει στιγμές χαράς, ανεμελιάς, απόλαυσης, διασκέδασης και έρωτα. Ειδικά οι πύρινοι  του ζωδιακού κύκλου, δηλαδή, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και οι αέρινοι, τουτέστιν, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε πιο ανέμελα από ποτέ.

Από τις 23 ως τα τέλη Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου προσφέροντας δυνατότητες ανανέωσης στους γήινους (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στους υδάτινους (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.  Μάλιστα δεν αποκλείται να συναντήσετε έναν ξαφνικό κεραυνοβόλο έρωτα.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να βρείτε τον τρόπο να βγείτε από την ρουτινιάρικη καθημερινότητα σας, να βάλετε χρώμα και μια γερή δόση ανεμελιάς και γέλιου στην ζωή σας, μεταμορφώνοντάς την σε αυτό που έχετε ανάγκη για να αναζωογονηθείτε αυτές τις ημέρες, απολαμβάνοντάς τις στιγμές συντροφιά με εκείνους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη, γινόμαστε πιο νευρικοί, καθώς υπάρχει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στις ανάγκες μας και τον τρόπο που τις εκφράζουμε, ενώ παράλληλα μας κυριεύει μια νοσταλγική διάθεση και οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και θυμόμαστε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας, ενώ στο πρόγραμμα είναι και επανεμφανίσεις κάποιων από αυτά.

Καρκίνοι δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να αναβιώσετε παλιές καλές στιγμές, καθώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Κοιτάξτε πώς θα δημιουργήσετε καινούργιες.

Αιγόκεροι Κριοί και  Ζυγοί ο χρόνος πίσω δε γυρνά γι’ αυτό κοιτάξτε πως θα προχωρήσετε προς τα μπροστά.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες μια επανεμφάνιση πρώην μπορεί να συμβεί το θέμα είναι να είστε σίγουροι για τι θέλετε.