Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου από την τραγωδία στο Μάτι και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής, που άφησε πίσω της 102 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και μαζικές καταστροφές.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας ζήτησε από την Ολομέλεια την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων, καθώς το κοινοβουλευτικό έργο αύριο περιορίζεται μόνο στην ψήφιση προεδρείων επιτροπών.
Σχόλια
Παπαστεργίου στα "15 λεπτά": Πώς θα μπλοκάρονται τα social media για παιδιά κάτω των 15
Τελευταία Νέα
- Κεφαλονιά: Στον ανακριτή με σκυμμένα κεφάλια οι τρεις για τον θάνατο της Μυρτώς – Στις 15:00 η κηδεία
- Θεσσαλονίκη: Φύτεψαν 100.000 δένδρα και 220.000 θάμνους για τη «γέννηση» του περιαστικού δάσους της Ευκαρπίας
- O Γιώργος Μασλαρινός στο tanea.gr: «Το Κύπελλο Σαπόρτα με το Μαρούσι μνημονεύεται μέχρι σήμερα – Ο Αλεξανδρής το πίστευε από την πρώτη προπόνηση»