Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Νούνο Μπαπτίστα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Σταλ Σταλόβα που έληξε με 1-1. Ο συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά και πως κυλάει η προετοιμασία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νούνο Μπαπτίστα:

Για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Καρντόσο; «Με τον προπονητή έχουμε τις ίδιες ιδέες σχετικά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να δούμε. Συζητάμε. Είναι ανοιχτός σε προτάσεις, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί. Χαίρουμε και νιώθω πολύ καλά που δουλεύω μαζί του».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του γηπέδου απέναντι από τους πάγκους στα παιχνίδια;«Όταν βρίσκεται ο προπονητής από τη μία πλευρά είναι δύσκολο να μιλήσει στον παίκτη που είναι απέναντι. Εγώ μιλάω κυρίως όταν δεν έχουμε την μπάλα στην πλευρά. Νιώθει σημαντικός ο παίκτης όταν του μιλάω. Στα επίσημα δεν γίνεται, αλλά οσο μπορούμε το κάνουμε στην προετοιμασία».

Για τη δουλειά που γίνεται; «Δουλεύουμε τρεις εβδομάδες τώρα. Από την αρχή τα πράγματα ήταν σχετικά καινούργια για τους παίκτες. Το θετικό είναι ότι είναι ανοιχτοί να δεχθούν όλες τις πληροφορίες που θέλουμε να τους δώσουμε. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες. Να είμαστε εκεί κοντά τους, να τους λύνουμε κάθε απορία».