Πρόσωπο έκπληξη από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας με ερείσματα στις ΗΠΑ, αναμένεται να τοποθετηθεί διοικητής της ΕΥΠ στη θέση του υπό αποχώρηση κ. Γιάννη Ρουμπάτη.
Το κρίσιμο πόστο αναμένεται να αναλάβει –σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»- ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων, διευθυντικό στέλεχος μεγάλων ελληνικών εταιρειών security, με συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και με ενδιαφέρον στα ζητήματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή. Ο κ. Κοντολέων ήταν προσεκτική επιλογή του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη.
- Η ψηφιακή ανακατασκευή της κοσμικής ιστορίας: Τι είναι το COLIBRE που αναπαράγει με ακρίβεια την εξέλιξη των γαλαξιών
- Λέσβος – Kραυγή αγωνίας από τους τυροκόμους: Ζητούν άμεση αναχώρηση των γαλακτοκομικών προϊόντων για να επαναλειτουργήσουν τα τυροκομεία
- Επανεμφανίστηκε η «ροζ νεράιδα»: Η σπάνια θέαση που ενθουσίασε τους επιστήμονες





