Αμέσως μετά το νικηφόρο για τη ΝΔ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr , κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαν οι δύο άνδρες συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα που σχετίζονταν με την προετοιμασία του κόμματος ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης (σ.σ. τότε δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως η ημερομηνία των εκλογών) του Ιουλίου.

Ο κ. Καραμανλής έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προέδρου του κόμματος, επισημαίνοντας ότι είναι διατεθειμένος να περιοδεύσει στην Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την επίτευξη της αυτοδυναμίας.

Σε εκείνη την συνάντηση, που έλαβε χώρα στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, ο κ. Καραμανλής σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του parapolitika.gr, φρόντισε να καταστήσει σαφές προς τον κ. Μητσοτάκη, ότι είναι τελευταία φορά που θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

«Θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις για το κόμμα. Και θέλω να σου πω ότι είναι η τελευταία φορά που θα είμαι υποψήφιος…» φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ.

Το γεγονός αυτό ερμηνεύτηκε από κάποιους (και δη από αυτούς που γνωρίζουν τον Κώστα Καραμανλή) ως έμμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ανεξάρτητα από αυτό, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές εντός και εκτός ΝΔ., που εκτιμούν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στους Μητσοτάκη και Καραμανλή επί του θέματος.

Μάλιστα, η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού είναι και η μόνη που θα γινόταν αποδεκτή με ικανοποίηση ακόμη και από τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από