Σημαντικές προσφορές στο σέρβις, χαμηλότοκα επιτόκια, εκπτώσεις με μεγάλο όφελος στην τελική τιμή και άλλα προνόμια προσφέρουν και την συγκεκριμένη περίοδο του καλοκαιριού οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Για παράδειγμα, οι εκπτώσεις, με βάση το νέο τιμοκατάλογο της Hyundai, αγγίζουν σε δημοφιλή μοντέλα έως και τα 1.400 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Peugeot προσφέρει ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου με το όνομα SUMMER DEALS. Το νέο πρόγραμμα, που ισχύει έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot, παρέχει εξαιρετικά μεγάλες προσφορές, όπως το σούπερ μίνι Peugeot 208 στο οποίο ισχύει μέγιστο όφελος 3.300 € ενώ για το Peugeot 3008 που έχει αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στις πωλήσεις του από την αρχή της χρονιάς, ισχύει μέγιστο όφελος απόκτησης 3.150€.Επιπλέον, για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.

Οι τιμές SUMMER SALES αφορούν όλα τα επιβατικά μοντέλα  της Peugeot περιλαμβανομένης και της οικογένειας των SUVs, 2008, 3008 και 5008!

Oι προσφορές από Hyundai, Citroen κ.α.

μικρό i20 προσφέρεται με έκπτωση 1.400 ευρώ, και με πενταετή εγγύηση. Για παράδειγμα, η έκδοση του Hyundai i20 1.2 λτ. 75 PS Active κοστίζει από 11.690 ευρώ – η έκπτωση αγγίζει τα 1.400 ευρώ ενώ στα 1.300 ευρώ ορίζεται η έκπτωση για το i20 1.2 λτ. 84 PS Fresh που κοστίζει, μετά το οικονομικό όφελος της αντιπροσωπείας στα12.190 ευρώ.  Επίσης, αυτή την περίοδο η Renault προσφέρει το Clio με τιμή από 10.990 ευρώ (το 0.9 TCe 75 hp Authentic), ενώ ακόμη πιο χαμηλές τιμές ισχύουν και για τις πιο πλούσιες εκδόσεις του γαλλικού μικρού.

 Και τον Ιούνιο ισχύει από την Citroen το πρόγραμμα CITROËN REVERSE SALES, που δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε στην αντιπροωπεία ή τον επίσημο συνεργάτη της γαλλικής φίρμας το παλιό σας αυτοκίνητο και να αγοράσετε ένα καινούργια, είτε μικρό, είτε ένα από τα  SUV της φίρμας.

Πακέτα για το σέρβις

Στην «παλέτα» των προσφορών αρκετές αντιπροσωπείες «παίζουν» και τον καθιερωμένο δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, όπως η Suzuki δίνει στους πελάτες της δωρεάν ένα τσεκ σε 12 μηχανικά σημεία του αυητοκινήτου, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν ένα Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Η συγκεκριμένη ενέργεια προβλέπει και έκπτωση στα ανταλλακτικά –25% έκπτωση στα γνήσια Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών για τους οδηγούς Suzuki, που το αυτοκίνητο τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014 – και ισχύει έως και τέλη Αυγούστου. Επίσης, η Nissan προσφέρει μέσω του προγράμματος All Clear Service σε όλους τους κατόχους μοντέλων της,  25% έκπτωση στα ανταλλακτικά service, δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.