Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου  «κατέβασε»  -υπό το βάρος των αντιδράσεων- την προεκλογική «αφίσα» που είχε ανεβάσει στo Twitter με τη φωτογραφία του MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην επίμαχη ανάρτησή της στα social media η κ. Νοτοπούλου ανέβασε δύο φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο – μία με τη φανέλα των Μπακς και μία με αυτήν της Εθνικής. Τη σχετική φωτογραφία υπήρχαν οι λεζάντες «Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης», «Greek to the core! Ήσουν πάντοτε ένας από εμάς!», «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

Στο μήνυμά της η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραψε: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανεβαίνει στην κορυφή, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε». Το 2015, όμως, καταψήφισε το νομοσχέδιο που έδινε την Ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!».

Η ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το γεγονός ότι η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «επιστράτευσε» την επιτυχία του Αντετοκούνμπο προκειμένου να προσεγγίσει ψηφοφόρους και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την εικόνα του αγαπημένου αθλητή ως προεκλογικό εργαλείο. Πριν από λίγη η ανάρτηση «εξαφανίστηκε» από τον λογαριασμό της κ. Νοτοπούλου.