Μετά την περίοδο ξεγνοιασιάς του  Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σοβαρευτεί ή καλύτερα να δικαιολογηθεί για την χαλαρή του στάση εκεί.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε στους διαδικτυακούς του φίλους πως τα χοροπηδήματα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο και το μπαράζ φωτογραφιών που πόσταρε στο Instagram λες και είναι τουρίστας δικαιολογούνται πλήρως μιας και ακόμη διανύει μία περίοδο προσαρμογής του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος», αναφέρει κάτω από την ανάρτησή του ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος παραμένει σε εύθυμη διάθεση.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως θα κάνει ότι μπορεί για να εκπροσωπήσει επάξια όσους και μη τον ψήφισαν.

«Ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

Όσο για τις προηγούμενες αναρτήσεις του όπου ο Αλέξης Γεωργούλης έδειξε να κάνει περισσότερο τον τουρίστα παρά τον Ευρωβουλευτή, ο ηθοποιός είπε ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

View this post on Instagram

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! ??? #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on