Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis, μετά κι από την αποκάλυψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Αθανασίου επιβεβαίωσε ότι ο επονομαζόμενος «Ρασπούτιν» ήταν γνωστό πως ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Αθανασίου τάχθηκε κατά της κατάργησης εισαγγελίας διαφθοράς, με απαραίτητη ωστόσο προϋπόθεση να κάνει σωστά τη δουλειά της, ενώ αν και δήλωσε αντίθετος με την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, χαρακτήρισε συνολικά την υπόθεση «πρωτοφανή σκευωρία».

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα υπογράψει το διάταγμα για την αλλαγή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν ευθύνες και των εισαγγελικών λειτουργιών στην υπόθεση Novartis.

Τέλος ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, όπου και είναι υποψήφιος, εξηγώντας την πολιτική πάνω στην οποία θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία, αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας.

Πηγή: onetv.gr