Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά σύντομο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Με τη  συγκατοίκησή τους όμως, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση. Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, όπως έγινε στην αρχή έτσι και τότε κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο καιρός πέρασε και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η μεταξύ τους ιστορία έχει τελειώσει, ήρθε η αναγγελία του γάμου και τώρα ετοιμάζονται για το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους.

Η αναγγελία του γάμου τους έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Λίγοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ακόμα λιγότεροι ότι πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Ο λόγος για τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτής της ημέρας: τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού!

Η τελετή

Η μεγάλη μέρα έφτασε και σε λίγες ώρες το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.  Ο γάμος τους θα γίνει την σήμερα  στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Η ημερομηνία δυσκόλεψε κάπως το ζευγάρι, αλλά τελικά θεώρησαν ότι είναι η πλέον κατάλληλη, με τους ίδιους να θέλουν να αποφύγουν το Σάββατο και να επιλέγουν τη συγκεκριμένη Κυριακή, καθώς στις 17 του μηνός είναι του Αγίου Πνεύματος.

View this post on Instagram

Easter service in the church in the cave on the mountain.

A post shared by Steven Tagle (@steventagle) on

Όσο για το σημείο που επέλεξαν για να γίνει ο γάμος, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, πρόκειται για ένα εκκλησάκι μικρό, αλλά πολύ όμορφο, που και οι δύο το επισκέπτονται πολύ συχνά στις βόλτες που συνηθίζουν να κάνουν στην Αθήνα. Ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο είναι ο πατέρας Δημήτριος, πνευματικός του ζευγαριού και του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού.

View this post on Instagram

19/2 τα δεύτερά μου γενέθλια! Σαν σήμερα, πέρυσι άλλαξε βίαια αλλά για πάντα η ζωή μου! Οι φωτός από την ημέρα που γνώρισα τον παπά Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους! Τότε ανέβηκα τα 100 σκαλιά με τις πατέριτσες, με πήρε αγκαλιά, μου διάβασε γονατιστός ευχή και μου είπε πως όλα θα πάνε τέλεια, όπως και πήγαν… Τότε κλαίγαμε από στεναχώρια, σήμερα κλαίμε από χαρά…!!! Ευχαριστώ για όλα… Ο Θεός να μας έχει όλους καλά!!!

A post shared by Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias) on

Βρίσκεται πάνω στον βράχο και ένας μεγάλος σταυρός υπάρχει στο εξωτερικό του ναού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς από εκεί μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Το νυφικό

Λίγες ώρες πριν το γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια η παρουσιάστρια έλαβε ένα γλυκό μήνυμα από την σχεδιάστρια του νυφικού της.

 Η Μαρέβα Μητσοτάκη, που έχει αναλάβει να ντύσει την Μπαλατσινού σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, φαίνεται ότι έχει δεθεί πολύ με την παρουσιάστρια και ήδη βρίσκεται κοντά της για να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Μάλιστα η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια γλυκιά ανάρτηση που ευχαρίστησε την ομάδα του οίκου, που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη το απλό της νυφικό φόρεμα, το οποίο είναι πιστό στις επιταγές του ελληνικού οίκου και του γούστου της νύφης!

Την ώρα που όλοι ανυπομονούν να δουν το νυφικό φόρεμα εκείνη ευχαριστεί την φίλη της πια για την επιλογή που έκανε και την ευκαιρία που της έδωσε.

«Αγαπημένη μας Τζένη, σε αυτό το όμορφο βήμα της ζωής σου, η ομάδα της Zeus+Δione σου εύχεται αγάπη, υγεία και ευδαιμονία. Σε ευχαριστούμε που μας άφησε να είμαστε μέρος αυτού του ονείρου. Η ομάδα της Zeus+Δione», έγραφε η κάρτα που έλαβε η Τζένη.

Το νυφικό της μακιγιάζ θα είναι σε γήινους τόνους, χωρίς καμία υπερβολή, δια χειρός της διάσημης make up artist, Ρούλας Σταματοπούλου.

Το γαμπριάτικο κοστούμι

Ο γαμπρός από την άλλη έχει ήδη ολοκληρώσει τις πρόβες για να τελειοποιηθεί το γαμπριάτικο κοστούμι του, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Kourlas Workshop.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από την πρόβα και στην χαρακτηριστική λεζάντα έγραψε: «Άντε να ετοιμαζόμαστε…» ενώ φαίνεται πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για το μυστήριο!

View this post on Instagram

Άντε να ετοιμαζόμαστε…

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Η δεξίωση

View this post on Instagram

Happy Birthday to you.. my Man! ??

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Μην περιμένετε κάτι εκκεντρικό, χορούς και πανηγύρια… για την ακρίβεια μην περιμένετε τίποτα! Το ζευγάρι δεν θα κάνει δεξίωση για τον γάμο. Την Παρασκευή, σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι οικογένειες του ζευγαριού γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ενώ η εκλογική αναμέτρηση για τον γαμπρό έχει ξεκινήσει, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να κάνει ένα πάρτι αργότερα το Φθινόπωρο.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ??

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Να ζήσουν!