Την διαφορετική και όχι τόσο γνώριμη πλευρά του θέλησε να μας δείξει ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το νέο του προεκλογικό του σποτ για τις εθνικές εκλογές.

Δείχνοντας μέσα σε ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών την καθημερινότητά του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέλησε έτσι να δείξει στον κόσμο πως είναι το εξαντλητικό 24ωρο ενός πολιτικού.

Συγκεκριμένα, η ημέρα του ξεκινά  στις 6 με πρωινή γυμναστική. Αμέσως μετά, ο βουλευτής της ΝΔ μπαίνει στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό για συνέντευξη στο στούντιο. «Δεν θέλουμε την Ελλάδα έτσι. Θέλουμε την Ελλάδα φωτεινή. Πάμε να την αλλάξουμε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Μετά από εκεί  κατευθύνεται προς τα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντά τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ λίγο αργότερα φτάνει στη Βουλή.

Από το προεκλογικό σποτ δεν λείπουν και στιγμιότυπα που δείχνουν την πιο ανθρώπινη πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά την διάρκεια των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βρίσκει χρόνο να μιλήσει στο τηλέφωνο με τα παιδιά του, ενώ λίγο μετά κάνει μια στάση σε μία καντίνα για να φάει ένα «βρώμικο».

Μάλιστα αυτό που δεν περνά απαρατήρητο είναι η σκηνή όπου γίνεται ζουμ στην κούπα που πίνει τον καφέ του, στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου του, «Ευγενία».

Το βίντεο τελειώνει όταν πια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει σπίτι του χαϊδεύει το σκύλο του και αφού βλέπει τα παιδιά του να κοιμούνται, λέει με φόντο φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου: «Για αυτούς τα κάνω όλα. Χωρίς την οικογένειά μας, το στήριγμά μας, δεν προχωράμε. Χωρίς τη στήριξή σου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».

Τέλος, απευθύνεται σε όσους τον στηρίζουν αλλά  και σε όσους… εκνευρίζει: «Κάποιες φορές εκρήγνυμαι και φωνάζω» λέει και προσθέτει: «Αλλά πάντοτε με γνώμονα το καλό όλων μας».