Συνεχίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό το πάρτι ρουσφετολογικών μετατάξεων των εκλεκτών του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται και από ένα ακόμη απόσπασμα από ΦΕΚ, ο «χορός» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το ΦΕΚ αφορά τη μετάταξη της κυρίας Αγγελικής Θεοδωράκου από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (σ.σ. όπου εργαζόταν ως ιδιαιτέρα του γενικού γραμματέα Γρηγόρη Θεοδωράκη) σε κενή οργανική θέση μόνιμου υπαλλήλου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας -η οποία, αξίζει να σημειωθεί, είναι από τις πλέον ακριβοπληρωμένες του Ελληνικού Δημοσίου.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι μόνο μέσα στο τελευταίο 24ωρο, έχουν δημοσιευθεί 58 μετατάξεις στη «Διαύγεια».

meta1
meta2
meta3
meta4
meta5
meta6

Ένας ακόμη υπουργός που πρόλαβε τις μετατάξεις λίγο πριν κλείσει η Βουλή ήταν και ο υπουργός  Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων.

Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό ΦΕΚ, ο Κώστας Γαβρόγλου το υπέγραψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς έχει ημερομηνία 7 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που έκλεισε και επίσημα η Βουλή.

Η κίνηση αυτή δείχνει όχι μόνο το ότι η κυβέρνηση δεν θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα ρουσφέτια στη Βουλή, αλλά και ότι προχώρησε σε ένα ράλι ρουσφετιών πριν κλείσει η Βουλή προκειμένου να αποτρέψει την ήττα στις εκλογές.