Η αντίστροφη μέτρηση για την Πανσέληνο του Ιουνίου, που πραγματοποιείται στις 17/6 στο ζώδιο του Τοξότη, έχει αρχίσει και ορισμένοι ζωδιακοί τύποι ήδη νιώθουν την επιρροή της.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Στους κερδισμένους θα είναι Κριοί και Λέοντες.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, που συμβαίνει λίγες ημέρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο, θα φέρει έκτακτες εξελίξεις κι ανακατατάξεις σε οικονομικά ζητήματα και σχέσεις, ενώ θα δρομολογηθούν θέματα που εκκρεμούσαν κι αφορούν ως επί το πλείστον επαγγελματικές κι οικονομικές συμφωνίες, σπουδές, νομικά ζητήματα και ταξίδια. Απλά διπλοτσεκάρετε τους όρους πριν βάλετε την υπογραφή σας σε όποια συμφωνία κι αν κάνετε.

Θολή κρίση

Κατά τα λοιπά, σήμερα Δευτέρα 10/6 καθώς ο Ήλιος από τους Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς,  το ξεκίνημα της εβδομάδας περιλαμβάνει ένταση, νεύρα και  υπερβολές στο λόγο αλλά και θολή αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων.

Φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που αφορούν εμπορικές συμφωνίες και γενικότερα προτάσεις για καινούργια πράγματα στην εργασία, καθώς υπάρχει η τάση να ενθουσιαζόμαστε, να βάζουμε υπέρμετρους στόχους, χωρίς να βλέπουμε ξεκάθαρα ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνάμεις, εδικά αν εμπλέκονται πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος.

Περισότερο επηρεάζονται  Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες. Η τύχη σας ευνοεί σκανδαλωδώς όμως μην το παρακάνετε επιδιώκοντας πολλά περισσότερα.

Ταύροι και Σκορπιοί καλό είναι να βάζετε στόχους και να κοιτάτε ψηλά, αλλά μην εκτίθεστε αν δεν διαθέτετε όλα τα εχέγγυα.

 Λέοντες και Υδροχόοι θα έχετε κι εσείς τα τυχερά σας ειδικά στις σχέσεις. Απολαύστε τις στιγμές.