Από την Τρίτη 4 Ιουνίου, και για 15 ημέρες θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:
«Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη 4 Ιουνίου και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».

- Η Ισπανία θεσπίζει νέους κανόνες για social media και AI, παρά τις πιέσεις της τεχνολογικής βιομηχανίας
- «Καμπανάκι» από Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας: Ο κόσμος αντλεί από τα αποθέματα του πετρελαίου με ρυθμούς ρεκόρ
- Επεισόδια με… Σεΐχηδες σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Στη Σαουδική Αραβία όλα μπορούν να συμβούν! (vid)






