Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να γεμίσουν το ρόστερ τους και να παρουσιάσουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Πράγμα που σημαίνει ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει την πλευρά του Οθέλο Χάντερ για να τον πείσει να επιστρέψει στο Λιμάνι. Ο Αμερικανός σέντερ μένει στο τέλος της σεζόν ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως φαίνεται δύσκολα ο Δημήτρης Ιτούδης θα τον κρατήσει στην Ρωσία.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν φέρονται να του έχουν κάνει πρόταση (όπως τονίζει το eurohoops.net), στην οποία υπάρχει οικονομική απόσταση, με τον Χάντερ πάντως να βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση να φορέσει και πάλι τα Ερυθρόλευκα. Ποτέ δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, έφυγε για την Ρεάλ με βαριά καρδιά και πάντα είχε στην καρδιά του τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να συνεχίσουν το… πρεσάρισμα προς το πρόσωπό του, γιατί τον θεωρούν το ιδανικό συμπλήρωμα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα έχουν κοιτάξει και άλλους παίκτες για αυτήν την θέση, με τον Τζέιλεν Ρέινολντς να είναι ψηλά στην λίστα τους, κάτι που έγραψε από το πρωί της Δευτέρας το «10».

Λέτε να έχουμε επιστροφή στον Ολυμπιακό; Σίγουρα οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν πίσω και θα προσπαθήσουν να ισχυροποιήσουν την ομάδα τους μετά την κακή χρονιά τους στην Ευρωλίγκα, όπου δεν κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι οφ.