Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν από λίγους μήνες ήταν μια κίνηση που προσπαθούσε να διορθώσει το χάος που προκάλεσε η φυγή τόσο του ίδιου, όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον σύλλογο. Η Βασίλισσα από ότι φάνηκε δεν ήταν προετοιμασμένη για την αποχώρηση των δυο ανθρώπων που την οδήγησαν σε τρία συνεχόμενα Champions League, με αποτέλεσμα να διανύσει μια από τις χειρότερες χρονιές στην σύγχρονη ιστορία της.

Οι Μερένχες έχρισαν ως διάδοχο του CR7 τον Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο ο Ουαλός πότε δεν μπόρεσε να μπει στα πόδια του Κριστιάνο, κάνοντας και αυτός μια ποδοσφαιρική χρονιά, παρόμοια της ομάδας του. Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να επιχειρήσει να διορθώσει τα λάθη της προηγουμένης χρονιάς, με τον Ζιντάν να έχει τονίσει ότι χρειάζονται μεταγραφές για να μπορέσει να κάνει και πάλι ανταγωνιστική την ομάδα τόσο στην La Liga, όσο και στο Champions League.

Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Γάλλο τεχνικό. Αζάρ, Γιόβιτς, Νεϊμάρ είναι τα πρώτα μεγάλα ονόματα που είναι στο προσκήνιο για την Βασίλισσα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ζιντάν, ο Νο.1 στόχος για τους Μπλάνκος θα πρέπει να είναι ο Μπαμπε. Ο 46χρονος τεχνικός βλέπει στον πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού, τον παίκτη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ. Τον παίκτη που μπορεί να μπει στα παπούτσια του. Τον παίκτη που μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ομάδας.

Ο 19χρονος επιθετικός έχει όλα τα φόντα για να το κάνει. Πρώτα πολλά την αγάπη του για την ίδια την Ρεάλ. Ο Μπαμπέ άλλωστε προτού πάρει μεταγραφή για την Παρί ήθελε να μετακομίσει στην Μαδρίτη και στην Βασίλισσα. Τότε δεν το έκανε αλλά μπορεί να το κάνει τώρα. Η δυσαρέσκεια του για τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ήδη πολλά Μέσα (Ισπανία και Γαλλία) αναφέρουν ότι η απερχόμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει κάνει κρούση 300 εκατομμυρίων για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπαμπέ έχει τοποθετηθεί ήδη για το μέλλον του, το οποίο από ότι φαίνεται δεν θα είναι στο Παρίσι. Ο Γάλλος αστέρας θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, η Ρεάλ του το προσφέρει και ο Ζιντάν θα τον υποδεχτεί με ανοικτές αγκαλιές. Όλα βαίνουν σε έναν τέλειο «γάμο», με άπαντες κερδισμένους και πρώτα από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο πρώην μεγάλος Γάλλος αστέρας (Ζιντάν) του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα συνυπάρχει με τον επόμενο (Μπαμπέ) στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη (Ρεάλ Μαδρίτης). Η ιδέα ότι μπορεί να συνυπάρξουν μόνο σε ανατριχιάζει. Μόνο οι συγκρίσεις μεταξύ των δυο τους που πρόκειται να αρχίσουν σε κάνουν ήδη να… παρακαλάς να συμβεί.