Οι Σπερς αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 63.500 θεατών Wanda Metropolitano.

Κάθε ομάδα έχει προμηθευτεί 17.000 εισιτήρια. Από το 1994 είναι παράνομο για ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο να πουλήσει εισιτήρια. «Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους υποστηρικτές μας ότι κάθε εισιτήριο που αγοράζεται είναι για τη μοναδική χρήση του ατόμου που το αγοράζει από το σύλλογο», επισήμαναν σε ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της ομάδας.

«Η μεταφορά ή η πώληση εισιτηρίων ανεπίσημα παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις μας και είναι αντίθετη με το νόμο». Κάποιοι οπαδοί της Τότεναμ όμως φαίνεται πως δεν συμμορφώθηκαν με τα προστάγματα του Νόμου!

Έτσι οι Πετεινοί αποφάσισαν να τους τιμωρήσουν και ήταν αμείλικτοι τιμωρώντας τους με επ’ αόριστον αποκλεισμό από το γήπεδό τους. Συγκεκριμένα ο αγγλικός σύλλογος βρήκε τρεις οπαδούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που προσπάθησαν να πουλήσουν στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού!