Φασολάκια, μπάμιες, αγκινάρες, κολοκύθια, πιπεριές, κουκιά, αρακάς, σπαράγγια, μελιτζάνες….
Αυτές τις μέρες θα βρούμε στα μανάβικα και στις λαϊκές αγορές μια πανδαισία λαχανικών καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιξιάτικα ενώ αρχίζουν σιγά σιγά τα πρώτα καλοκαιρινά.
Είναι, λοιπόν, η ιδανική εποχή να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας με πρωτότυπους συνδυασμούς και να ψήσουμε εξαίσια εδέσματα στο φούρνο.
Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα του Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 5 Μαϊου με Το Βήμα της Κυριακής