Η Μπαρτσελόνα στις 27/4 επικράτησε της Λεβάντε με 1-0 και επί της ουσίας εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ισπανία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Οι Καταλανοί κατέκτησαν άνετα ένα ακόμα πρωτάθλημα, γεγονός που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε από την άκρη του πάγκου.Ο «Τσιγκούρι» είναι από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στον Ολυμπιακό από το επιτυχημένο πέρασμά του από τους ερυθρόλευκους τόσο σε επίπεδο φιλάθλων όσο και σε επίπεδο του οργανισμού του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν με τη σειρά τους συγχαρητήρια στον Βαλβέρδε για το σημαντικό αυτό επίτευγμα στην καριέρα του ως προπονητής, ο οποίος κυνηγά βέβαια φέτος το treble καθώς η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον τελικό του Copa del Rey και στους «4» του Champions League.

«Συγχαρητήρια Ερνέστο» ήταν λοιπόν το μήνυμα του Ολυμπιακού μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram όπως βλέπετε και στην ανάρτηση που ακολουθεί…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια Ερνέστο! / Congratulations Ernesto! ???⚪ #congratulations #ErnestoValverde #champion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις