Μετά από ένα ματς με εξέλιξη-θρίλερ η Μπάγερν νίκησε μέσα στη Βρέμη τη Βέρντερ με 3-2 και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Εκεί την περιμένει η Λειψία η οποία χθες (23/4) είχε αποκλείσει το Αμβούργο με σκορ 3-1.

Οσον αφορά το ματς της Βρέμης, οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Λεβαντόφσκι στο 36’ και Μίλερ στο 63’, ωστόσο το ματς δεν είχε… τελειώσει.

Κι αυτό καθώς οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο, ισοφαρίζοντας (2-2)!

Η Μπάγερν άρχισε να αγχώνεται, όμως τελικά λυτρώθηκε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος στο 80’ έκανε το 3-2 για την ομάδα του Μονάχου με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Κομάν.

Ετσι οι Βαυαροί οδεύουν προς το ντάμπλ καθώς στη Μπουντεσλίγκα φιγουράρουν στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς σε 30 ματς, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ακολουθεί με 69.

Σκόρερ: 74′ Οσάκο, 75′ Ράσιτσα – 36′, πεν. 80′ Λεβαντόβσκι, 63′ Μίλερ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81′ Χάρνικ), Μόχβαλντ (65′ Πιζάρο), Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν, Ντάβι Κλάασεν (89′ Γιόχανες Έγκεσταϊν), Κρούσε, Οσάκο, Ράσιτσα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλκάνταρα (77′ Χάμες Ροντρίγκες), Μαρτίνεθ, Νιαμπρί (58′ Γκορέτσκα), Μίλερ (89′ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόβσκι.