Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν το πρόσωπο του αποψινού (24/4) αγώνα της ΑΙΚ με τη Χάκεν στην Στοκχόλμη, καθώς ήταν ο μοναδικός σκόρερ της συνάντησης, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο 28χρονος φουλ μπακ σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ, δείγμα της πολύ καλής τεχνικής που διαθέτει, αλλά και τις επιθετικής του δεινότητας, αν και δεξιός οπισθοφύλακας.

Μετά το ματς έκανε δηλώσεις στον Τύπο, μιλώντας τόσο για το όμορφο τέρμα που πέτυχε όσο και για τον…  Άρη, έστω και εμμέσως: «Ήταν πολύ όμορφο που έδωσα αυτό το γκολ στους φιλάθλους. Έβρισκα το γκολ αρκετά συχνά, αν και τελευταία μέσα από την ομάδα μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να σκοράρω. Δεν υπήρχε κάτι άλλο σήμερα, είχε έρθει η ώρα».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει κι αν θα πάει στην Ελλάδα, χωρίς όμως να απαντήσει ξεκάθαρα, αν και η μεταγραφή του στους κίτρινους θεωρείται «τελειωμένη».

«Αναρωτιούνται αν πηγαίνω η όχι στην Ελλάδα αλλά είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό. Γίνεται κουραστικό να μου λέτε συνέχεια για το αν πηγαίνω στην Ελλάδα. Παίζω για την ΑΙΚ, τα δίνω όλα και το βλέπετε», ήταν η θέση του Σούντγκρεν για τον Αρη ο οποίος προφανώς δεν θέλει να πει περισσότερα τώρα, καθώς ο χρόνος ένταξής του στην ελληνική ομάδα αργεί.