Έξαλλοι με τον Τζεκουάν Λιούις είναι στην Κύμη, καθώς ουσιαστικά εξαφανίστηκε λίγο πριν το ματς με το Λαύριο προφασιζόμενος, όπως υποστηρίζουν, τραυματισμό.
Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε πριν δυο ημέρες υποστηρίζοντας πως έχει πρόβλημα στο πόδι του και αδυνατεί να προπονηθεί.
Αμέσως εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία όπως λένε στην ομάδα της Εύβοιας δεν έδειξε κάτι. Εκείνος όμως επέμενε πως έχει πρόβλημα και ζητούσε φορτικά να μην αγωνιστεί.
Ετσι κι έγινε με τη διοίκηση της Κύμης να λύνει άμεσα τη συνεργασία της μαζί του και εκείνον να αναχωρεί για τις ΗΠΑ.
- Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια: Επιστροφή στις απώλειες με το άνοιγμα – Η αβεβαιότητα στη Μέση Ανατολή «βυθίζει» τα ταμπλό
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 48 ώρες η Περιφερειακός Οδός λόγω εργασιών του Flyover
- H καταστροφική βραδιά του Κίνσκι: Τα τραγικά λάθη, η αλλαγή στο 17′ και το κλάμα του γκολκίπερ της Τότεναμ (vid)






