Mercedes-Benz: Το Service Select είναι το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα για τη συντήρηση των μεταχειρισμένων Mercedes-Benz άνω των 6 ετών με πολλά πλεονεκτήματα. Στα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι μοντέλων της Mercedes-Benz είναι η έκπτωση 38% στα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης, καθώς και στα υγρά  και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες. Οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευής εκτελούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Nissan: Μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της ιαπωνικής φίρμας, οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων μπορούν να εκμεταλλευτούν το προνομιακό πρόγραμμα Nissan 3+. Συγκεκριμένα, για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3-7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο  συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα “σφραγισμένο” book service, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα, μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης.

Renault: H Renault προσφέρει ε όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών το πρόγραμμα Renault Total Care 5+. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ. Το πακέτο των εργασιών περιλαμβάνει αλλαγή λιπαντικών, αντικατάσταση ιμάντα, τακάκια, καθαρισμό air condition κ.α.  Τα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ με γνήσια Ανταλλακτικά Renault.

Peugeot: Έως και τις 30 Απριλίου η Peugeot προσφέρει στους πελάτες δωρεάν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφάλειας του αυτοκινήτου τους στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της. Ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας περιλαμβάνει ελέγχους – μεταξύ άλλων – στο σύστημα πέδησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, σύστημα ψύξης και άλλα.  Επίσης, περιλαμβάνει δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής) κ.α. Με κάθε τεχνικό έλεγχο ασφαλείας οι πελάτες της Peugeot λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους ενώ όσοι προβούν στον προγραμματισμό ενός ραντεβού μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service , τότε παρέχεται και έκπτωση  25% σε  επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών.