Η Μαίρη Συνατσάκη, έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως δεν την νοιάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Οι στιγμές που έχουμε δει την Μαίρη Συνατσάκη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ή στην κάμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, άλλωστε δεν είναι λίγες.

View this post on Instagram

Αυτό είναι το δέρμα μου σήμερα. Χωρίς κανένα φίλτρο ή οποιοδήποτε μακιγιάζ. Αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι κι αλλιώς. Ανάλογα με τον καιρό, το τι έχω φάει, την ημέρα του κύκλου μου, το στρες μου. Έχω ροδοχρου ακμή και την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής «Στην Υγειά Μας» ήταν μια κακή μέρα για το πρόσωπο μου. Όταν βάφομαι φαίνεται ακόμη χειρότερα η υφή του, γι αυτό βγαίνω σε βίντεο και φωτογραφίες στο 80% των περιπτώσεων άβαφη. Για εκείνα τα χθεσινοβραδινά σχόλια που είδα και είχαν να κάνουν με το πως φαινόταν το δέρμα μου στην τηλεόραση, να σας πω πως δε ντρέπομαι. Προσπαθώ να το βελτιώσω γιατί κάποιες φορές τσούζει κάπως, ή νιώθω σαν να φουντώνουν τα μάγουλά μου αλλά δε νιώθω λιγότερο ή περισσότερο όμορφη εξαιτίας του. Έχω την τύχη να αισθάνομαι έτσι γιατί είμαι σήμερα σε μια καλή φάση με εμένα, νιώθω ασφαλής, οι άνθρωποί μου με κάνουν να νιώθω καλά με τα όλα μου, όμως! Την επόμενη φορά που έχετε να κάνετε ένα σχόλιο αντίστοιχο του «πως είσαι έτσι» «αυτό είναι σιχαμένο» ή «πω πω πάχυνες/αδυνάτισες» ή κάτι αντίστοιχο, ένα σχόλιο που δεν θα βοηθήσει πουθενά τον άλλον άνθρωπο και δεν θα τον εξελίξει σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα σας προτείνω κάτι δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε! Μην πείτε τίποτα. Ξέρω ακούγεται τρελό σχεδόν, αλλά μην πείτε τίποτα! Γιατι μπορεί κάποιος να πληγωθεί, να ντραπεί, να κλειστεί σπίτι του, να νιώσει λιγότερος εξαιτίας σας. Και για εσάς που το δέρμα σας δεν είναι instagramικά τέλειο, έχει ακμή, ραγάδες, κυτταρίτιδα, λεύκη, εκζέματα, ξέρετε κάτι; Είναι φυσιολογικό! Το παράλογο αυτήν την εποχή κρύβεται στην θεοποίηση του photoshop και του αλαβάστρινου, μα είναι τόσος ο βομβαρδισμός που κάπου έχουμε μπερδευτεί. Εγω λεω να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά με αυτά. Εσυ τι λες;

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

View this post on Instagram

162 χρόνια πριν, μια ομάδα εργατριών από κλωστοϋφαντουργικές φάμπρικες στη Νέα Υόρκη διαδήλωσε διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασιάς και αξιοπρεπείς μισθούς. 162 χρόνια έχουν περάσει και υπάρχουν ακόμη χώρες στον πλανήτη που θα επιτρεπόταν να με συλλάβουν, να με φυλακίσουν ή/και να με χτυπήσουν αν ήθελα να κάνω τόπλες μπάνιο σε μια παραλία. Είναι 2019 και ακόμη υπάρχουν χώρες στον πλανήτη που τα κορίτσια παντρεύονται ενώ είναι ακόμη παιδιά, επιτρέπεται ο συζυγικός βιασμός, απαγορεύεται η άμβλωση ακόμη κι όταν κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας και η ενδοοικογενειακή βία ΔΕΝ θεωρείται έγκλημα. Για όλες εκείνες τις γυναίκες που πάλεψαν για εμάς, για εκείνες που βιώνουν αυτές τις φρικτές συνθήκες μεταχείρισης, για την ψαλίδα στις αμοιβές ανδρών και γυναικών που αναμένεται να κλείσει (ίσως) το 2059, για τις 5000 γυναίκες που δολοφονούνται κάθε χρόνο για “λόγους τιμής”, για όλες εκείνες που δεν έχουν ισότιμη πρόσβαση στην παιδεία, ας μην κάνουμε αυτήν την “γιορτή” αφορμή για λουλούδια και σοκολατάκια, αλλά μια ακόμη ημέρα που θα ανοίξουμε το στόμα μας και θα πούμε, «Είμαστε εδώ! Έχουμε αξία! Μας ανήκουν όλα όσα ανήκουν στον οποιονδήποτε άνδρα» και όλοι μαζί να κάνουμε επιτέλους νόρμα αυτό που δεδομένα θα έπρεπε να ισχύει από την απαρχή του κόσμου. Ενωμένοι και Άνθρωποι. Ισότιμοι και Μαζί.

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θέλησε αυτή τη φορά να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να γελάσουν, δημοσιεύοντας ένα χιουμοριστικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και κάπως έτσι παρακολουθούμε τη Μαίρη Συνατσάκη να «χτυπάει» τατουάζ!

Στο βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη μας λέει πως θέλησε να τονίσει τα φρύδια της και έτσι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε τατουάζ φρυδιών.

Βέβαια, δε σταμάτησε εκεί, αφού την είδαμε να τραβά βίντεο τον εαυτό της με ένα τεράστιο φρύδι, ενώ το άλλο ήταν στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη: