Με τον Τζέιντον Σάντσο να αποδεικνύει γιατί αποτελεί το «next big thing» της Αγγλίας, όντας σε τρομερή κατάσταση, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Μάιντζ εντός έδρας και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Προερχόμενοι από την συντριβή στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 5-0, οι Βεστφαλοί παρουσίασαν δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Τζέιντον Σάντσο να σκοράρει δις στο 17′ και στο 24′ και όλα έδειχνα πως θα φτάσουν σε μία άνετη νίκη.

Στην επανάληψη όμως η εικόνα τους άλλαξε τελείως. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, έπεσαν πάνω σε έναν τρομερό Μπούρκι και μπορεί να μείωσαν στο 83’ με τον Κουάισον, όμως δεν κατάφεραν να βρούν το 2ο γκολ της ισοφάρισης.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Βολφ (78’ Ζαγκαντού), Βάιγκλ, Ακάντζι, Ντιαλό, Ντιλέινι, Βίτσελ, Σάντσο, Ρόις, Μπρουν Λάρσεν (72’ Φίλιπ), Γκέτσε (89’ Τοπράκ)

Μάιντζ: Μίλερ, Ντονάτι, Γκαμπέν, Χακ, Νιακατέ, Ααρόν, Λάτσα (82’ Ούτζα), Μάλονγκ (46’ Μπακού), Μποέτιους, Ονισίβο, Ματέτα (56’ Κουάισον)