Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε άτυχος στο χθεσινό παιχνίδι του Αρη με τον Χολαργό στην Αθήνα, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε στη φτέρνα και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον «τελικό» με την Κύμη (13/04, 15:45).

Στο πρόγραμμα της ομάδας δεν συμμετείχε επίσης ούτε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, πριν την προπόνηση οι παίκτες του Αρη παρακολούθησαν video για τον προσεχή αντίπαλό τους, ενώ η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ματς με την Κύμη θα ολοκληρωθεί αύριο (12/04), με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Με μια απογευματινή προπόνηση ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (11/04) την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την Κύμη (13/04, 15:45), για την 24η αγωνιστική της Betshop Basket League. Δεν συμμετείχαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Γιώργος Αγγέλου, ενώ ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν video. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο (12/04) το απόγευμα».