Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Πέτρος Μαζαράκης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τα ναρκωτικά που κράτησε 15 χρόνια και τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε.

Ο ίδιος τόνισε ότι έλεγε συνεχώς ψέματα σε όλους και ότι έκανε πράγματα για τα οποία τώρα ντρέπεται.

Μετά από ένα χρόνο μακριά από τις ουσίες ο Μαζαράκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες αυτής της διαδρομής αλλά και στην στήριξη που είχε από την οικογένειά του.

«Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή μου στα 19. Ξεκίνησα με αλκοόλ. Τα είχα όλα στη ζωή μου. Δεν με αγαπούσα. Έπινα τόσο πολύ που όταν βρήκα την κοκαΐνη ερωτεύτηκα. Λέω εδώ είμαστε. Ένιωσα πως αυτό το κενό που μου έλειπε το βρήκα. Μετά τα 20 έγινε αυτό. Δοκίμασα για πρώτη φορά κοκαΐνη στην Γ’ Λυκείου και ήθελα να πάω να κοιμηθώ. Ήρθε ένας και μου έδωσε κόκα και από εκεί που νύσταζα χόρευα και είχα διάθεση. Πρώτη φορά τότε και μετά ξαναδοκίμασα μετά τα 20» ανέφερε ο Πέτρος Μαζαράκης.

«Ήμουν ο μεγαλύτερος ψεύτης που υπήρχε στον κόσμο γιατί έπαιρνα ναρκωτικά. Λόγω των ναρκωτικών κορόιδευα την οικογένειά μου. Έλεγα ψέματα σε όλους. Έχω κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας γιατί δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τη ζωή χωρίς τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά θα σε πάνε ή στο ψυχιατρείο ή στον θάνατο ή στη φυλακή. Όσο σκέφτομαι τώρα που είμαι καθαρός τι έχω κάνει, τρομάζω, ντρέπομαι. Η αιτία που έπεσα με τα μούτρα στα ναρκωτικά ήταν ο χωρισμός μου με την κοπέλα  που είχα σχέση» τόνισε ο ίδιος.

«Τα χρήματα για να παίρνω ναρκωτικά κάποια στιγμή τα έδινε ο πατέρας μου, χωρίς να το ξέρει. Τον είχα δει πολλές φορές να κλαίει. Ερχόταν ο πατέρας μου και μου χτύπαγε το μαγουλάκι και έλεγε “πόσο μου έχει μείνει ακόμη ζωή αγόρι μου; Θέλω να σε δω καλά”. Τώρα είναι 80 χρονών. Πόσες φορές τον έχω κάνει να κλάψει και αυτόν και τη μητέρα μου; Και όλα αυτά για τα γαμ@ναρκωτικά. Εγώ έπινα και νόμιζα πως θα μου δώσoυν αυτό που έχω τώρα.

»Έχω ένα χρόνο καθαρός. Ζω. Δεν έχω σωματικά κουσούρια από όλη αυτή την ιστορία με τα ναρκωτικά. Μόνο σπασμένα πλευρά. Ούτε εγώ ξέρω πως έσπασαν. Απλά ξύπνησα μια μέρα. Ο πατέρας μου σήμερα πετάει. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι καθαρός και να με δει καλά. Από τη στιγμή που θα είμαι εγώ καλά, ξέρω πως και οι γονείς μου θα είναι καλά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Οι γυναίκες το γουστάρουν όλο αυτό. Λίγο αλητεία και ναρκωτικά. Λάθος! Τώρα δουλεύω μαζί με τον Κώστα Λαχανά στην Αυτογνωσία»