Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει διαψεύσει τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην Τουρκία ολοκληρώνοντας την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς του, ο πατέρας του, Μίρτσεα Λουτσέσκου, δεν είχε σχολιάσει τα εν λόγω δημοσιεύματα που τον θέλουν μαζί με τον γιό του σε ομάδα της γείτονας χώρας.

Θυμίζουμε ότι το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» έγραψε πρόσφατα ότι η Μπεσίκτας θέλει και τον υιό (Ράζβαν) και τον πατέρα (Μιρτσέα) Λουτσέσκου στις τάξεις της! Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν δεχθεί πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ τον χρόνο ο καθένας, για να αναλάβει ο Ράζβαν Λουτσέσκου την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Σε συνέντευξή του στην Fanatik, ο πολύπειρος κόουτς ανέφερε ότι ο Ραζβάν γράφει την δική του ιστορία, έχοντας δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Θα ήθελα να βρεθώ στον πάγκο μιας ομάδας το καλοκαίρι και να την προπονήσω όσο μπορώ… Τώρα αν θα είναι στην Τουρκία ή στη δυτική Ευρώπη δεν το γνωρίζω… Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να προχωρήσω, έχω ακριβώς την ίδια δίψα, όρεξη και χαρά για την προπονητική που είχα και πριν από 20 χρόνια.

Αναφορικά με τον Ραζβάν δεν θα είναι μαζί μου σε καμία ομάδα! Έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη ομάδα στον ΠΑΟΚ, γράφει τη δική του ιστορία και δεν πρόκειται να προπονήσουμε κάποια ομάδα μαζί.Όλα αυτά είναι φήμες που δεν έχουν καμία δόση αλήθειας».