Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε τη Δευτέρα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ στην Άνω Τούμπα.

Ωστόσο, ενόσω η συζήτηση των δύο ήταν σε εξέλιξη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, δύο βαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την Φωτίου σε αυτήν της την επίσκεψη, πάρκαραν στον προαύλιο χώρο του μεγάρου ακριβώς επάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών.Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοτικό σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Τελίδης τονίζοντας ότι αποτελεί ειρωνεία το γεγονός ότι μέσα στο δημαρχείο ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ και έξω τα οχήματα είχαν σταθμεύσει στο οδηγό στάθμευσής των τυφλών. Την ανάρτηση συνόδευσε μία φωτογραφίες από το σημείο.

Απάντηση Φωτίου

«Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κ. Φωτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από