«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Novartis δεν έδωσε λεφτά σε κανέναν από τους δέκα τους οποίους σπίλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τους 4 πολιτικούς, για τους οποίους οι υποθέσεις πήγαν στο αρχείο, πρόσθεσε, υπάρχουν αποδεδειγμένα ψευδομάρτυρες. «Στην εξεταστική επιτροπή θα φύγει η κουκούλα από πάνω τους και θα αναγκαστούν να πουν ποιος τους έβαλε να πουν ψέματα και γιατί τα είπαν».

Οι μόνοι που έχουν πολιτικό συμφέρον, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. «Η ωφέλεια θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν η σκευωρία δεν κατέληγε σε φιάσκο. Θα τους βρούμε αυτούς που το έστησαν και θα πάνε στο ειδικό δικαστήριο αν είναι πρώην υπουργοί. Το αδίκημα είναι εσχάτη προδοσία που προβλέπει ισόβια κάθειρξη» τόνισε μιλώντας στο News 24/7.

Αν είναι άλλα πρόσωπα, συμπλήρωσε,  θα πάνε στην τακτική δικαιοσύνη.« Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Ανδρέα Λοβέρδο που ήταν ένα εξαιρετικός υπουργός Υγείας που με τη δημιουργία του ΕΟΠΠΥ και το συνολικό έργο του μας γλίτωσε από μισό ΕΝΦΙΑ το χρόνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από