Δημήτρης Αποστόλου και Αλέξανδρος Ρήγας, έχουν υπογράψει από κοινού, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης καθώς και πολλά θεατρικά έργα.

Ωστόσο, τα πράγματα σήμερα φαίνεται να έχουν αλλάξει εντελώς με το συγγραφικό δίδυμο να μην λέει ούτε «καλημέρα», σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αποστόλου, μιλώντας την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεναριογράφος μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον οποίο έχει να δει τρία χρόνια, περιγράφοντάς τη με γλαφυρό τρόπο.

«Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων, νομίζω ότι ο ένας βαρέθηκε να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο και να πεις «το έχω ξανακάνει, πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται».

View this post on Instagram

Ένα πρώτο χαμόγελο…

A post shared by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (@apodim62) on

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για το «Κόκκινο Δωμάτιο»

Ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του καναλιού που θα επαναφέρει την τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Δωμάτιο» χωρίς τη συγκατάθεσή του, ενώ μίλησε και για την επικείμενη συνεργασία του με την διάσημη ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι.

View this post on Instagram

Αν ολα πανε καλα…θα την ξαναδω επι σκηνης…

A post shared by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (@apodim62) on

«Το «Κόκκινο Δωμάτιο» θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ότι ένα κόνσεπτ που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια, ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια. Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω θεάνοιχτο το ενδεχόμενο. Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία», δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

Όσο για τα προσωπικά του, ο Δημήτρης Αποστόλου δηλώνει πιο ήρεμος από ποτέ στα 56 του χρόνια, λέγοντας πως δε θα ασχοληθεί ποτέ ξανά με την ερωτική του ζωή, προφανώς μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με τη Μάγδα Πένσου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου: