Στο Λονδίνο βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, ετοιμάζοντας τα τραγούδια, για τη νέα της διεθνών προδιαγραφών δισκογραφική δουλειά.

Mετά την πολυσυζητημένη της συμμετοχή στην Eurovision 2018, η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να απολαμβάνει την επιτυχία της, ενώ η ίδια δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της, δοκιμάζοντας συνεχώς καινούρια πράγματα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η συνεργασία της με τους Snoop Dog και KAAN στο τραγούδι Sirens, το οποίο μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έχει ξεπεράσει τις 730 χιλιάδες «χτυπήματα» στο YouTube.

Το τραγούδι είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

View this post on Instagram

Take a glimpse of “Sirens” ? SIRENS ? 5/4 !!! @kaanfirstclass @snoopdogg

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Tις τελευταίες εβδομάδες, η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται συνεχώς στο studio και προετοιμάζει πυρετωδώς την πρώτη της διεθνή δισκογραφική δουλειά.

Τις τελευταίες ώρες, η Ελένη Φουρέιρα, βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς να φεύγει στιγμή από το studio, μέσα στο οποίο ετοιμάζει τα καινούρια της κομμάτια.

«Το studio είναι το δεύτερο μου σπίτι», είχε σχολιάσει πριν μερικές ημέρες στο Instagram η ίδια.

Δείτε παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στα stories του Instagram η Ελένη Φουρέιρα από το studio στο Λονδίνο: