Οφείλει να προχωρήσει μπροστά ο Ολυμπιακός. Σίγουρα είναι οδυνηρός ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, όμως οι Ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν.

Οσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, αφού και στο ελληνικό πρωτάθλημα το ενδιαφέρον έχει ατονήσει εντελώς, με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να είναι σίγουροι πως η ΕΟΚ δεν πρόκειται να κάνει πίσω και δεν θα εισακούσει τις επιθυμίες τους αναφορικά με τους ξένους διαιτητές στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Παρά το #mexritelous και μέχρι να φτάσουμε σε αυτά τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις στην Α1 Ανδρών. Μετά το αναγκαίο ρεπό με την αναβολή του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος παραμένει στα… πιτς, με την θλάση να μην έχει υποχωρήσει ακόμα. Την ίδια ώρα απόντες είναι και οι Βασίλης Σπανούλης και Ανδρέας Τσουμάνης, οι οποίοι έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.