Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, είχε τα γενέθλιά της και οι Μιλγουόκι Μπακς δεν έχασαν την ευκαιρία να της στείλουν τις ευχές τους.
Μάλιστα πρώτος και καλύτερος που πήγε να πει τα «χρόνια πολλά» κρατώντας παράλληλα ένα αυτοσχέδιο πλακάτ ήταν η μασκότ των «ελαφιών», ο Μπάνγκο.
Ακολούθως, το σκηνικό προβλήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου, με τους φίλαθλους που παρευρέθηκαν να χειροκροτούν τη μητέρα του Γιάννη μέσα σε κλίμα αποθέωσης.
Happy Birthday @veronica_ante34!!
??? pic.twitter.com/ubKOPGpqwp
— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 8, 2019
- Ερώτηση Χουρδάκη στη Βουλή για τις πλημμύρες στο ΣΕΦ – «Ευθεία απειλή για τη δημόσια ασφάλεια με κυβερνητική ευθύνη»
- Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης: Δεν υπάρχει βίντεο για να πιστοποιηθεί ότι η Λόρα βρισκόταν στο Βερολίνο
- Τουρκία: Νέα στοιχεία για την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε Λίβυους αξιωματούχους και την Ελληνίδα αεροσυνοδό







