Αγαπημένο πιάτο στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, η μαγειρίτσα επιδέχεται πολλές … παρεμβάσεις.

Μέχρι που όμως;

Μπορεί, εκτός από παραδοσιακή, να γίνει και με άλλο κρέας κι αν ναι με τι;

Υπάρχουν συνταγές μαγειρίτσας ιδανικές για όσους δεν αγαπούν τα κρεατικά;

Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Πάσχα.

Θα δείτε βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε μια εύκολη και γρήγορη μαγειρίτσα αλλά και 4 ακόμα παραλλαγές: από την πιο κλασσική μέχρι και μαγειρίτσα με … ψάρι!

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από