Με ένα αινιγματικό μήνυμα φαίνεται πως απάντησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Σάββας Γκέντσογλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην πρώην του Αγγελική Ηλιάδη.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας πως ο πρώην σύντροφος της την απατούσε με την Βίκυ Κάβουρα, εκείνος θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει πως «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα». Αυτή η δήλωση άναψε φωτιές και η Βίκυ Κάβουρα θέλησε να απαντήσει και εκείνη με την σειρά της πως «Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μέχρι τότε ο Γκέντσογλου δεν είχε σχολιάσει τίποτα, αλλά χτες το βράδυ ο Σάββας έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα.

«Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να έχει η ιδανική σύντροφος για εκείνον.

Το ειρωνικό μήνυμα ποια έχει παραλήπτρια αλήθεια; Την νέα του σχέση ή την παλιά;