Έναν πρώην προπονητή του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της η Τσίβας του Αλαν Πουλίδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Μεξικό, η διοίκηση της Τσίβας έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ένας από τους τρεις προπονητές που έχει ξεχωρίσει είναι ο Μίτσελ.

«Ο Αλμπέρτο Κογιότ θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του Κλαουζούρα, με στόχο να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Τσίβας, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Μίτσελ, Φερνάντο Ιέρο και Χοσέ Ράμος Σαντοβάλ. Ο Μίτσελ ως προπονητής εργάστηκε στις Ράγιο Βαγιεκάνο, Σεβίλλη, Χετάφε, Ολυμπιακό και Μάλαγα. Είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί και στο παρελθόν σε ομάδες που παλεύαν για τη σωτηρία τους και κατάφερε να τις κρατήσει στην κατηγορία. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Τσίβας. Επίσης, είχε εργαστεί και στην Μαρσέιγ, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γαλλίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω ρεπορτάζ.

Οσον αφορά στους άλλους δύο, η θρυλική μορφή της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο, έχει εργαστεί στην Οβιέδο, ενώ ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι, την εποχή που ο Ιταλός βρισκόταν στον πάγκο της Βασίλισσας. Ο Χοσέ Ράμος Σαντοβάλ στην καριέρα του έχει καθίσει στους πάγκους των Ράγιο Βαγιεκάνο, Σπόρτινγκ Χιχόν και Γρανάδας.