temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Μάντσεστερ Σίτι – Κάρντιφ 2-0
Ομάδα

Μάντσεστερ Σίτι – Κάρντιφ 2-0

Η Μάντσεστερ Σίτι αναρριχήθηκε στην κορυφή της Premier League, αφού προσπέρασε ξανά τη Λίβερπουλ επικρατώντας 2-0 της Κάρντιφ. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής

Πολεμούν οι δύο τους, με στόχο την κούπα. Πότε προσπερνά η μία, πότε η άλλη. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ μέχρι τελικής πτώσης…

Ο Ντε Μπρόινε με σουτ στην κλειστή γωνία άνοιξε το σκορ από το 6ο λεπτό του αγώνα. Ο Σανέ ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου έκανε το 2-0 και στην επανάληψη οι  γηπεδούχοι έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο (19′ λ. τρ. Γουόκερ), Ντε Μπράινε, Φερναντίνιο, Φοντέν, Μαχρέζ, Ζεζούς, Σανέ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθριτζ, Πελτιέρ, Μόρισον, Εκουελέ-Μανγκά, Μπενετ, Χόιλετ, Καμαράσα (83′ Ρέιντ), Γκούναρσον (81′ Μπακουνά), Ρολς, Μέρφι (60′ Μέντες-Λέινγκ), Νιάς.

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Η Τότεναμ πήρε την πρώτη της νίκη στο νέο της γήπεδο και επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.  Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο έκαναν ποδαρικό στο καινούργιο τους… παλάτι με το δεξί και ευχαρίστησαν όσους έδωσαν το παρών. Ο Σον στο 55ο λεπτό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Έρικσεν.

Η Πάλας δεν ήταν εύκολος αντίπαλος, όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ήρθε και το 2-0 από τον Έρικσεν και κάπου εκεί εξανεμίστηκαν και οι εναπομείνασες ελπίδες της ομάδας του Μιλιβόγεβιτς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Σισοκό, Άλι (82′ Λούκας Μόουρα), Σον (92′ Ουανιάμα), Έρικσεν, Ρόουζ (69′ Γουίνκς), Κέιν.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Ουάν-Μπισακά, Τόμκινς, Κέλι, Φαν Άανχολντ, Κουγιατέ (79′ Τάουνσεντ), Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Μπατσουαγί (83′ Μπεντεκέ), Σλουπ.

Τσέλσι – Μπράιτον 3-0

Η Τσέλσι διέλυσε την Μπράιτον (3-0) και ονειρεύεται… σεντόνι. Στην πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα των μπλε, ο Χάντσον-Οντόι έδωσε την ασίστ στο 1-0 στον Ζιρού στο 38ο λεπτό του ματς. Στην επανάληψη ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος διεθνής άσος ανέβασε στο 2-0 τον δείκτη του σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ενώ ο Λόφτους-Τσικ τρία λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που έφερε την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την τέταρτη Άρσεναλ.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα (72′ Τζαπακόστα), Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, αντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (82′ Κόβατσιτς), Χάντσον-Οντόι, Ζιρού, Αζάρ (84′ Ουίλιαν).

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μπρούνο Σαλτόρ, Ντάφι, Ντανκ, Μπονγκ, Μπισουμά, Στίφενς, Πρόπερ, Μαρτς (31′ Νόκερτ), Αντόνε (70′ Μάρεϊ), Γιαχανμπάκς (75′ Μπερνάρντο).

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων