Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται σύντομα και ο γάμος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς όπως αναφέρει η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα, το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η γάμηλια αναγγελία γάμου του ζευγαριού.

View this post on Instagram

My path. My Style. My Rules. #Aztrek #CreatedwithReebok @reebokclassics @reebok

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on

Η γνωριμία και ο γάμος στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Ενα χρόνο μετά και ενώ είχε μεσολαβήσει το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συναντήθηκαν ξανά σε κοινή παρέα. Η Βάσω Λασκαράκη ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, το ανέφερε πάνω στην κουβέντα, ο Λευτέρης Σουλτάτος μεσολάβησε σε έναν κοινό του γνωστό για να την εξυπηρετήσει και κάπου εκεί άρχισε μια επαφή που οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα και όπως φαίνεται και στα σκαλιά της εκκλησίας

View this post on Instagram

Stay where you are happy… ?. @vasolaskaraki #happynight #bestoftheday #bethere #happy #athens #box #music

A post shared by Lefteris Soultatos (@lefteris.soultatos) on

View this post on Instagram

Look up always, look back never ! . #newyork #manhattan #usa #christmas Photo by @manolis_soultatos

A post shared by Lefteris Soultatos (@lefteris.soultatos) on

Η Βάσω Λασκαράκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά είχε μιλήσει για το διαζύγιο της με τον Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη που τόσο συζητήθηκε.

Η ηθοποιός είπε ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι».