Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, συνεχίζει να μελετάει την Μπούντουτσνοστ, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο προπονητής των «πρασίνων» δείχνει να μην εφησυχάζει, παρά την βαθμολογική θέση των Μαυροβούνιων, ενώ έστειλε μήνυμα πρόκρισης στον κόσμο του «τριφυλλιού», προτρέποντας τον να… ξεσηκωθεί.
«Βλέπω το φιλμ της Μπουντούτσνοστ, η οποία έκανε τα πάντα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και είχε το προβάδισμα μέχρι και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη. Μένουν 45 ώρες για το τζάμπολ. Ετοιμαστείτε οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μην κοιμηθείτε. Ξεσηκωθείτε!».
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπούντουτσνοστ το βράδυ της Πέμπτης (4/4, 21:00) και θέλει τη νίκη προκειμένου να «κλειδώσει» την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης, δίχως να τον νοιάζει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.
- Επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια του Τραμπ – Ο Βανς φυγαδεύτηκε νωρίτερα
- «Θέλω να πάω σπίτι» – Έντρομη η Έρικα Κερκ φυγαδεύτηκε από τον χώρο του δείπνου των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο tanea.gr: «Αυτό είπα με τον Τζόουνς – Ανυπομονώ για το Final Four»






