Νεκρόα από σφαίρα έπεσε έξω από το κατάστημα ρούχων που διατηρούσε στο Λος Άντζελες ο Αμερικανός ράπερ Nipsey Hussle την Κυριακή, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, δύο ακόμα άτομα πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ μέχρι στιγμής, ο 33χρονος Nipsey Hussle βρισκόταν έξω από το κατάστημα ρούχων «Marathon Clothing» που διατηρούσε, πιθανότατα στο πάρκινγκ, όταν ξαφνικά δέχθηκε καταιγισμό πυρών από αγνώστους.

Οι Los Angeles Times και το NBC επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, μετέδωσαν πως ο νεκρός είναι ο ράπερ Nipsey Hussle.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την δημοσίευση tweet του Nipsey Hussle  στο οποίο έγραψε:  «Το να έχεις ισχυρούς εχθρούς είναι ευλογία».

Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Eric Garcetti έγραψε στο Twitter:

«Είμαστε δίπλα στους κοντινούς ανθρώπους του Nipsey Hussle και καθέναν που αγγίζει αυτή η η τραγωδία. Το Λος Άντζελες πληγώνεται βαθιά κάθε φορά που μια νέα ζωή χάνεται εξαιτίας παράλογης χρήσης όπλων».

View this post on Instagram

Happy C day to my Brother @adam_allmoneyin Day 1 wit this all $ In Shit!?

A post shared by Nipsey Hussle (@nipseyhussle) on

View this post on Instagram

Don Hussle By @kodaklens

A post shared by Nipsey Hussle (@nipseyhussle) on

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων βοηθάει τις οικογένειες να διαχειριστούν το σοκ και το πένθος τους». Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η κατάσταση των άλλων δύο ατόμων που πυροβολήθηκαν είναι σταθερή. Ο δράστης διέφυγε, ενώ δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Μετά την είδηση του θανάτου του Nipsey Hussle, δεκάδες καλλιτέχνες και celebrities εξέφρασαν την έκπληξή τους και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος ήταν ο Nipsey Hussle:

Ο Nipsey Hussle γεννήθηκε το 1985 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ  και στα φετινά βραβεία Grammy ήταν υποψήφιος με το άλμπουμ του, Victory Lap στην κατηγορία καλύτερο ραπ άλμπουμ το οποίο τελικά κέρδισε η  Cardi B.

Tο 2010 ο Nipsey Hussle, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ermias Davidson Asghedom σύμφωνα με το IMDb, ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape, ενώ είχε συνεργαστεί με δεκάδες επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thug.