Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open TV, έπειτα από μία εβδομάδα προβολής της εκπομπής της «Μεσημεριάτικα».

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσαβαλιά, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής «Μεσημερίατικα» που έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα στο Open TV.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Τσαβαλιά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση γράφει:

«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!

Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!!

Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της η Έλενα Τσαβαλιά : 

View this post on Instagram

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on

Η πρεμιέρα με τον Μάρκο Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά, έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» την περασμένη εβδομάδα και ο πρώτος της καλεσμένος της ήταν ο σύζυγός της Μάρκος Σεφερλής, τον οποίο υποδέχτηκε με το τραγούδι «Αγαπούλα μου», αφού πρώτα της προσέφεραν λουλούδια για την καλή αρχή.

Ο Μάρκος Σεφερλής, εισέβαλλε στο πλατό, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, της είχε ευχηθεί «καλή επιτυχία» μέσω Instagram.

Όταν κάθισαν στον καναπέ, ένα βίντεο-αφιέρωμα στην ζωή και την καριέρα του, συγκίνησε τόσο τον ίδιο όσο και την Έλενα η οποία δεν άντεξε και λύγισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω: